Onze hypotheekadvies en bemiddelingstarieven horen bij de scherpste in de markt. Dit doen we door slim gebruik te maken van online tools, en onze kosten scherp in de gaten te houden. Wat we besparen geven we terug aan jou. Wij concurrerend, jij blij!

Bereken je maximale hypotheek

beeld-Startersregeling-600px

StartersBundel: HHAH tarief1295

Ben je bezig met je eerste huis? Dan komt er een hoop op je af. En niet in de laatste plaats: kosten. Dan is elke besparing meegenomen. Met de StartersBundel van Het HypotheekAdviesHuis krijg je goede en deskundige begeleiding van kennismaking tot en met de notaris, én profiteer je van een zeer scherp tarief.


De Doorstromers- en OversluitersBundel: HHAH tarief1695

beeld-doorstromers-600px

Bezit je een eigen woning en ga je verhuizen of oversluiten? Dan krijg je mogelijk te maken met 'oude' nieuwe fiscale regels. Het HypotheekAdviesHuis weet precies welk hypotheekadvies het best aansluit op jouw persoonlijke situatie.


beeld-tarieven-600px

OndernemersBundel:

Voor ondernemers heeft Het HypotheekAdviesHuis de OndernemersBundel. Op basis van jouw jaarstukken bekijken we de mogelijkheden en stellen we een hypotheekadvies rapport samen, bemiddelen voor jou bij de geldverstrekker en begeleiden tot aan de notaris. Aangezien er meer tijd nodig is om een hypotheekaanvraag voor een zelfstandige te behandelen zijn wij genoodzaakt een opslag te rekenen op onze reguliere tarieven van EUR 700.

Overige producten en tarieven

Bij Het HypotheekAdviesHuis betaal je alleen per afgenomen product, en geen cent teveel. In de tarievenlijst vind je alle producten en tarieven. Vaak heb je bij een hypotheek een risicodekking nodig in de vorm van een overlijdensrisicoverzekering of woonlastendekking. Ook die vind je bij ons tegen de scherpste prijzen van Nederland: slechts 200 euro per product.
 
In specifieke gevallen zoals echtscheidingen of hoofdelijk ontslag zullen we in samenspraak met jou tot een eerlijk tarief komen waarvoor wij je tot dienst kunnen zijn.